کدمورس جدید همستر کامبت (دوشنبه ۱۸ تیر) + آموزش چرا گربه‌ها بیشتر به انسان‌ها میومیو می‌کنند؟ جزئیاتی جدید از اپل واچ سری ۱۰ | صفحه نمایش بزرگتر و طراحی نازک‌تر قیمت گلکسی بادز ۳ و گلکسی بادز ۳ پرو سامسونگ مشخص شد قابلیت ترجمه همزمان تماس‌ها با Galaxy AI به واتساپ اضافه می‌شود کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (یکشنبه ۱۷ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (یکشنبه ۱۷ تیر) + آموزش وعده‌های مسعود پزشکیان درباره اینترنت و مسئله فیلترینگ چه بود؟ کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (شنبه ۱۶ تیر) کدمورس جدید همستر کامبت (شنبه ۱۶ تیر) + آموزش کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (جمعه ۱۵ تیر) اولین تصاویر از گلکسی بادز ۳ سامسونگ پیش از رونمایی رسمی + عکس حسگر اثر انگشت اولتراسونیک در گوگل پیکسل ۹ | قدرت شناسایی حتی هنگام رطوبت و چرب‌بودن دست علت ریزش قیمت بیت کوین در روز‌های اخیر چیست؟ (۱۵ تیر ۱۴۰۳) کدمورس جدید همستر کامبت (جمعه ۱۵ تیر) + آموزش کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۱۴ تیر) معرفی بازی معمایی Boxes: Lost Fragments + دانلود اندروید و IOS مشخصات باتری و توان شارژ گوشی شیائومی ۱۵ پرو فاش شد کدمورس جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۱۴ تیر) + آموزش ال‌جی پلتفرم خانه هوشمند Homey را خرید کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر)
سرخط خبرها

محققان قلب چاپ‌‌شده با پرینتر سه‌بعدی را به خوک‌ زنده پیوند می‌زنند

  • کد خبر: ۱۸۶۸۸۹
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۸
محققان قلب چاپ‌‌شده با پرینتر سه‌بعدی را به خوک‌ زنده پیوند می‌زنند
دانشمندان دانشگاه استنفورد آمریکا یک قرارداد فدرال ۲۶.۳ میلیون دلاری را امضا کرده‌اند تا به چاپ سه‌بعدی قلب انسان از سلول‌های بنیادی و پیوند آن به خوک‌های زنده بپردازند.

به گزارش شهرآرانیوز - پیوند عضو می‌تواند جان انسان‌ها را نجات دهد، اما لیست‌های انتظار طولانی و احتمال ردشدن آن‌ها موضوعی است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت. دانشمندان استنفورد در حرکتی روبه‌جلو برای حل این مشکل، در تلاش هستند برخی اندام‌ها را با چاپگر سه‌بعدی توسعه دهند و ابتدا این اندام‌های توسعه‌یافته با سلول‌های بنیادی را روی حیوانات بررسی کنند. در همین راستا، محققان استنفورد قراردادی برای کاشت قلب انسان در خوک‌های زنده امضا کرده‌اند و برای انجام این آزمایش کمک مالی نیز دریافت می‌کنند.

وقتی اندام‌های بیمار شروع به ازکارافتادن می‌کنند، اغلب تنها گزینه باقی‌مانده پیوند عضو است. اما معضل اصلی کمبود عضو است و بسیاری از بیماران در لیست انتظار، جان خود را از دست می‌دهند.

حتی اگر بیمار خوش‌شانس باشد و به‌موقع بتواند عضوی را که به آن نیاز دارد، دریافت کند گاهی اوقات نیز امکان پیوند وجود ندارد و بیمار نمی‌تواند عضو پیوندی را دریافت کند. اما اگر بتوان با کمک سلول‌های بنیادی و چاپگر سه‌بعدی، اندام و عضو موردنظر برای بیمار را توسعه داد، مشکل برطرف می‌شود.

محققان قلب چاپ‌‌شده با پرینتر سه‌بعدی را به خوک‌ زنده پیوند می‌زنند

طی سال‌های گذشته، محققان آزمایش‌های بسیاری در این زمینه انجام داده‌اند و این موضوع جدیدی نیست. حالا در گامی بزرگ‌تر، تیمی از دانشمندان استنفورد قراردادی فدرال را با آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته برای سلامت موسوم به ARPA-H به ارزش ۲۶.۳ میلیون دلار امضا کرده‌اند تا بتوانند قلب انسان را با چاپگر سه‌بعدی توسعه داده و روی خوک‌های زنده آزمایش کنند.

توسعه اندامی پیچیده و مهم همچون قلب با چاپگر سه‌بعدی، موضوع مهمی است و اگر محققان استنفورد بتوانند این پروژه را به سرانجام برسانند، تحولی بزرگ در پیوند اعضا به نام آن‌ها به ثبت می‌رسد. در صورت موفقیت این پروژه، وارد دوره جدیدی از توسعه بیولوژیک اندام‌های پیوندی می‌شویم.

توضیحات بیشتر در مورد این قرارداد در نشریه دانشگاه استنفورد منتشر شده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->